Skip to content Skip to footer

Canto

Privatna glazbena škola „Iva Kuprešak“ organizira međunarodne seminare i radionice sa svjetski priznatim glazbenicima, pedagozima i režiserima.

U srpnju 2015. godine, Privatna glazbena škola „Iva Kuprešak“ po prvi puta dovodi u Zagreb međunarodni program za operne pjevače, CANTO, koji ujedinjuje profesore i glazbenike iz nekih od najvećih opernih kuća na svijetu, uključujući Metropolitan Operu u New Yorku, Teatro Liceu u Barceloni, Teatro alla Scala u Milanu te Covent Garden u Londonu.

Canto Vocal Programs skupina je profesionalaca iz prestižnih svjetskih opernih kuća, koji se okupljaju kako bi mladim pjevačima pružili poseban ljetni program. Članovi Canto grupe dugogodišnji su kolege i izvođači, ali i nadareni učitelji i treneri.

Dugogodišnje iskustvo rada Canto profesionalaca s pjevačima u mnogim vokalnim programima dovelo ih je do uvjerenja da mali skup učitelja usredotočen na ključna područja vokalne tehnike, glazbenog stila i izražavanja, jezika i dramske interpretacije dovodi do održivog, dugoročnog poboljšanja.

Canto misija: najkvalitetnije programe obuke vokala učiniti pristupačnima i dostupnima ambicioznim pjevačima.

Canto radionice održavaju se svako ljeto, te tijekom školske godine. U sklopu radionica održavaju se i Gala koncerti u atriju Klovićevih dvora.

Canto vocal programs

 

Leave a comment

Telefon: +385 01 298 75 39 Mobitel: +385 99 352 0880

Privatna glazbena škola Iva Kuprešak. © 2023. Sva prava pridržana.